Identificare produse si furnizori

Iti spunem in cine sa ai incredere

 

Identificarea furnizorului potrivit din China poate necesita mult timp. Un simplu click pe Internet si te vei trezi cu zeci de pagini cu producatori. Insa in cine sa ai incredere, cand tu esti in Romania, iar ei sunt in China? Evident, trebuie sa aflii cat mai multe informatii despre ei inainte de a te decide cu cine sa bati palma.

Si apoi vine momentul in care trebuie sa cantaresti a cui oferta este cea mai buna, unde gasesti cel mai bun raport calitate-pret?

Si drumul nu se incheie aici. Te vei lovi in curand de barierele culturale si lingvistice.

Scapa de toate aceste griji si apeleaza cu incredere la noi pentru un import din China reusit pe toate planurile! Poti conta pe noi!

 

 

Ce este diferit la noi?
Avem birou si in China

 

BRG – Import-Export Marfa Produse China – coordoneaza toate fazele lantului de aprovizionare, de la identificarea produsului companiei pana la destinatia finala a produselor in centrele de desfacere ale clientilor nostri, oriunde in Romania.

Cu siguranta exista furnizori foarte competitivi in China, iar selectia acestora este obiectivul principal al angajatilor nostri, care merg la fata locului si se conving de calitatea serviciilor oferite. Nu poti face acelasi lucru din biroul tau din Romania. Lasa lucrul asta in seama expertilor nostri!

Avand un birou in China, BRG rezolva problemele in ore, nu in zile, eliminand neintelegerile si intarzierile care determina depasiri de buget.

 

 

Printre avantajele colaborarii cu noi se numara:

  • o comunicare imbunatatita cu fabricile din China,

  • cresterea calitatatii,

  • preturi mai mici,

  • accelerarea procesului de achizitie si

  • eliminarea surprizelor.

Nu exista substitut in  a avea pe cineva pe teren in China urmarindu-ti interesele si nevoile. Fabricile fac greseli. Ele vor incerca sa le acopere sau sa scape trimitindu-ti produse de proasta calitate. Cu BRG vei economisi sume importante, asigurandu-te ca vei primi exact ceea ce ai comandat.