Achiziții și negocieri

Achiziția are satisfacția ei atunci când negocierea a fost făcută cum trebuie. Orice negociere bună între doi parteneri e urmată de o viitoare comandă, și de o posibilă colaborare pe termen lung. Diferența și lipsa înțelegeri contextului cultural poate reprezenta un minus în obținerea celui mai bun preț. Trebuie să țineți cont că pentru o negociere cu un furinzor chinez, o persoană care trăiește în China, va relaționa cel mai bine cu acești producători chinezi. 

 

BRG este partenerul care va asista pe-ntreg procesul de import China, toata perioada de producție, controlul calității, acte vamale, transport și logistică până la dpeozitarea produselor de import China în depozitul clientului. După identificarea furnizorului, BRG va iniția procesul de negociere și conultanță în ce privește achiziția, și 

Va stabili condițiile definitive ale termenilor contractuali.

 

Ajunși în postura de negociator și având informații solide, vom ști să negociem termenii finainciari și economici prezentând cerințele exacte înce privește modalitățilede producție, vom ști să redefinim avantajele întregului proces de servicii din import China.

 

Parteneriatul nostru vă oferă în tot acest timp un real avantaj: cunoașterea în prealabil a costurilor de producție, transport precum monitorizarea pas cu pas a întregului proces de achiziție.

Un proiect bine gândit și realizat de la început cu BRG va fi parteneriatul de care aveți nevoie pentru a elimina obstacolele și barierele care se ridică într-un proces pe termen lung pe toată partea de import, produție China. 

BRG este aliatul care va deschide noi uși către orizonturi economice și noi oportunități la capătul pământului.

Aducem un plus în parteneriatele noastre prin prezentarea unor prognoze economice reale si printr-o analiza detaliata si atent efectuata a mediului de afaceri din China aferent domeniului de care esti interesat.

 

BRG este partenerul ideal pentru tranzacțiile tale de import China.